En dansande lärare

Blogg

En dansande lärare

Vad kul att du hittade hit! Jag jobbar på Herrhagsskolan i Karlstad som specialpedagogisk resurs. Delar av min arbetstid tillbringar jag på skolans flexenhet/särskild undervisningsgrupp. Dit kommer elever inom ramen för särskilt stöd delar eller hela sin skoldag. Sen genomför…

Kontaktuppgifter

Jennelie Örtendahl

jennelie.ortendahl@karlstad.se
Vad kul att du hittade hit! Jag jobbar på Herrhagsskolan i Karlstad som specialpedagogisk resurs. Delar av min arbetstid tillbringar jag på skolans flexenhet/särskild undervisningsgrupp. Dit kommer elever inom ramen för särskilt stöd delar eller hela sin skoldag. Sen genomför jag insatser med ledning av skolans speciallärare och specialpedagog. Här på bloggen kan du hitta blandade inlägg med mina tankar om lärande. Välkommen!

Rymdkatten har kommit till Grossbolsskolan i Forshaga – nu ska den ut i världen

För ett par veckor sen kom det en Rymdkatt har till oss på Grossbolsskolan. Ingen vet hur den kom hit men vi vet att den kommit från rymden och är här för att lära sig mer om Jorden. Och tänk så passande att den kom just nu. Några av eleverna hos oss är nämligen mitt i ett ämnesöverskridande arbete kring rymden.

Projektet med Rymdkatten startade på skolans flexenhet och utvecklades vidare så att flera klasser på skolan blev en del av arbetet. Tillsammans med eleverna har jag skapat en hemsida där det går att följa Rymdkattens resa. Eleverna hos oss på flexenheten kommer vara med och svara på mejl samt uppdatera hemsidan. Vi kommer följa rymdkattens resa på en karta och vi ser fram emot att ta in rymdkattens resa på olika sätt i undervisningen hos oss på Grossbolsskolan.

Nu har Rymdkatten fått följa med rektor Jenny för att se nya platser. Rymdkatten kommer sen att lämnas vidare och vem vet vart den hamnar framöver? Lika spännande för både personal och elever! 

MISSA INTE Rymdkattens resa, gå in på hemsida: https://rymdkatten.webnode.se/

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg