Utvecklingspodden

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

Sommarpodden med Nina Holm – avsnitt 50

Bland räknebollar och spökregn – Nina Holm berättar om minnesvärda upplevelser från första året som utomhuspedagog vid Karlstads naturskola för förskolan. Alla sinnen är med i ett platsbaserat lärande.

Nina Holm utomhus

Vill du inte lyssna på podden via webbplatsen här kan du också prenumerera via Itunes.

Bland räknebollar och spökregn – Nina Holm

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg