picture-629-1435063801.jpg

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

Matematikbiennalen och mattekollo – avsnitt 33

Vid Karlstad universitet arrangerades, 28-29 januari, matematikbiennalen med över 2500 gäster och bland dem träffade vi Valentina Chapovalova och Elisabet Mellroth i ett samtal om matematik, biennalen, Mattekollo och en konferens om särskilt begåvade elever.

Valentina Chapovalova och Elisabeth Mellroth

Ett Mattekollo samarrangeras av Karlstad, Uppsala och Borlänge kommun 2-12 augusti på Lillerudsgymnasiet utanför Karlstad för ungdomar som är duktiga i matematik och söker nya utmaningar. Läs mer på mattekollo.se

19 augusti arrangeras En dag om särskild begåvning i Karlstad. Läs mer på skola.karlstad.se/sarskiltbegavadeelever

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag!

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg