Porträttbild man i grå tröja och glasögon.

Blogg

Redaktionsbloggen

Jag är projektansvarig för Pedagog Värmland och redaktör för den här webbplatsen. Jag älskar det mesta som har med internet att göra, det har jag gjort sedan jag upptäckte det i en datasal på Mitthögskolan i Sundsvall 1993. Någon i…

Kontaktuppgifter

Tobias Berger

tobias.berger@pedagogvarmland.se

070-001 05 58

Jag är projektansvarig för Pedagog Värmland och redaktör för den här webbplatsen. Jag älskar det mesta som har med internet att göra, det har jag gjort sedan jag upptäckte det i en datasal på Mitthögskolan i Sundsvall 1993. Någon i USA hade letat fram ett filmmanus som aldrig blev filmat, av min favoritregissör David Lynch och laddat upp det. Och nu satt jag där i Sundsvall och läste det. Det svindlade. Har du något du vill dela på Pedagog Värmland, hör gärna av dig. Det kan vara tankar, arbetssätt i undervisningen, material, forskningsresultat. Hoppas vi hörs!

Hur jobbar du med läsning – berätta för oss!

Nästa nummer av magasinet Kreativa skolan ska handla om läsning och läsfrämjande arbete. Därför söker vi dig som jobbar med det i en klass eller förskolegrupp på något kreativt, annorlunda eller bara allmänt bra sätt. Och som skulle vilja berätta det för oss, så det kan bli en artikel i magasinet. 

Premiärnumret av magasinet handlade om skapande i skolan och såg ut så här.

Kreativa skolan görs av Region Värmland, Pedagog Värmland och Karlstads kommun för att lyfta fram det fina arbete som görs i förskolor och skolor i Värmland och Åmål. Framför allt framgångsrika samarbeten mellan kulturliv och skola.

Vi söker exempel från förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning och vi kommer att ta in förslag på artiklar i två omgångar. Vår första deadline är fredagen den 11 december. 

Blir ditt exempel utvalt kommer du att bli kontaktad av en journalist som skriver artikeln.

Hör av dig till: tobias.berger@pedagogvarmland.se eller urban.norlander@regionvarmland.se

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg