Porträttbild man i grå tröja och glasögon.

Blogg

Redaktionsbloggen

Jag är projektansvarig för Pedagog Värmland och redaktör för den här webbplatsen. Jag älskar det mesta som har med internet att göra, det har jag gjort sedan jag upptäckte det i en datasal på Mitthögskolan i Sundsvall 1993. Någon i…

Kontaktuppgifter

Tobias Berger

tobias.berger@pedagogvarmland.se

070-001 05 58

Jag är projektansvarig för Pedagog Värmland och redaktör för den här webbplatsen. Jag älskar det mesta som har med internet att göra, det har jag gjort sedan jag upptäckte det i en datasal på Mitthögskolan i Sundsvall 1993. Någon i USA hade letat fram ett filmmanus som aldrig blev filmat, av min favoritregissör David Lynch och laddat upp det. Och nu satt jag där i Sundsvall och läste det. Det svindlade. Har du något du vill dela på Pedagog Värmland, hör gärna av dig. Det kan vara tankar, arbetssätt i undervisningen, material, forskningsresultat. Hoppas vi hörs!

Glädjefnatt! Vi fick pengarna!

Hurra! Vi fick just beskedet från Region Värmland att de beviljat vår ansökan om att driva och utveckla Pedagog Värmland i tre år framöver! 1 800 000 kr från Region Värmland och lika mycket från de 11 kommuner som är med. Wow, vad kul! Tack alla pedagoger i Värmland och Åmål som delar med er och gör webbplatsen så bra! Och tack alla skolledare, chefer och politiker som fattat besluten på vägen som gör att Värmlands pedagoger kan bli inspirerade och lära av varandra. Nu kan vi fortsätta att dela kunskap och göra en massa bra saker tillsammans!

Så här glada är vi på Pedagog Värmland-redaktionen just nu.

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg