picture-1213-1611064598.jpg

Blogg

Resan mot förskollärare

Jag heter Oscar Karlsson och läser till förskollärare vid KAU (Karlstads Universitet). Här kommer ni få följa min resa mot att bli förskollärare. Jag kommer dela med mig av vad jag lär mig, vad jag upplever och även vilka tankar…

Jag heter Oscar Karlsson och läser till förskollärare vid KAU (Karlstads Universitet). Här kommer ni få följa min resa mot att bli förskollärare. Jag kommer dela med mig av vad jag lär mig, vad jag upplever och även vilka tankar jag får under utbildningen. Jag är även engagerad i Lärarförbundet Student. 

Vid kontakt maila oscar.karlsson@student.lararforbundet.se

Välkommen till min blogg

En kort presentation av mig. Jag heter då Oscar och läser förskollärarprogrammet vid KAU. Jag tänkte som första inlägg berätta lite om mig själv.

Hej och välkommen hit.

Jag heter då Oscar och läser förskollärarprogrammet vid KAU. Jag tänkte som första inlägg berätta lite om mig själv. Jag är för tillfället inne på min andra temin. Jag har tidigare arbetat som fastanställd barnskötare i Karlstads Kommuns vikariepool. Jag är aktiv inom Lärarförbundet Student Karlstad både som studentombud och nu även som ordförande. Jag är även aktiv inom scouterna på flera olika nivår. Tills nästa gång ha det bäst.

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg