picture-1213-1611064598.jpg

Blogg

Resan mot förskollärare

Jag heter Oscar Karlsson och läser till förskollärare vid KAU (Karlstads Universitet). Här kommer ni få följa min resa mot att bli förskollärare. Jag kommer dela med mig av vad jag lär mig, vad jag upplever och även vilka tankar…

Jag heter Oscar Karlsson och läser till förskollärare vid KAU (Karlstads Universitet). Här kommer ni få följa min resa mot att bli förskollärare. Jag kommer dela med mig av vad jag lär mig, vad jag upplever och även vilka tankar jag får under utbildningen. Jag är även engagerad i Lärarförbundet Student. 

Vid kontakt maila oscar.karlsson@student.lararforbundet.se

Från campus till distans

Efter att jag avslutat min VFU i slutet av mars så kom jag tillbaka till ett universitet som helt hade gått över till distansstudier. Från att ha fysiska workshops, lektioner och föreläsningar så har vi nu workshops och lektioner över zoom och inspelade föreläsningar. Självklart är detta gjort på bästa möjliga sätt för att det ska funka bra både för oss studenter men även för våra lärare. Men även om det är ett måste att ha det såhär nu så upplever jag att det som student ibland ganska tufft att ha allt digitalt just nu. Jag känner att jag saknar att få träffa de jag läser tillsammans med. Men jag har ändå tur som läser en kurs som ganska snabbt gick att göra digital.

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg