Ladda för sommar och glass!

Såhär inför sommaren tänkte jag bjuda på en anpassning i appen Widgit Go SE . Anpassningen är inte gjort till någon speciell person utan är mer en grundanpassning som man själv får anpassa efter varje persons intresse och behov.  Jag har lagt upp den efter kategorierna: väder, aktiviteter, platser, mat och kläder och under dessa kategorier kan man sedan klicka sig vidare. Man kan se vilka bilder som har undersidor genom att dessa bilder har vikta hörn. Under fliken aktiviteter ser det till exempel ut såhär:

Klickar man sig sedan vidare på bilden sommarstuga så finns det där olika aktiviteter som kan ha med sommarstugan att göra som t. ex att plocka bär, bada, åka båt eller fiska. Till några av aktiviteterna under fliken sommarstuga finns det undersidor. Exempelvis under fiska där det finns ord som har med ”fiska” att göra. Nu är jag ingen storfiskare men detta är de ord som jag kom på, fritt fram att lägga till och ta bort ord.

Självklart finns även glass med som en undersida – Ingen sommar utan glass i stora lass!  Där finns, tror jag, alla glassar i GB´s utbud. Jag har fått deras tillåtelse att använda bilderna samt att sprida dem vidare. Det finns även med lite olika smaker på kulglass och strössel.  Om man endast vill använda sig av glass-anpassningen så kan man göra det, den finns som länk längre ned på sidan.

Det som krävs för att du skall kunna ladda ned dessa anpassningar är att du har appen Widgit Go Se samt att du har ett dropboxkonto. Appen finns för både iOs och för android.

länk till ”Sommar”

https://www.dropbox.com/s/a38oawb7m476vyi/sommar.wsa

länk till ”Glass”

https://www.dropbox.com/s/pvc9x8el30wiy27/glass.wsa

Hoppas att detta kan vara till hjälp för flera och att ni alla får en härlig sommar!

Jessica Eriksson, Kommunikationspedagog

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg