Välkommen till vår blogg!

Återigen en fantastisk dag på individuella programmet på Sundstagymnasiet!

Varför då inte dela med oss av den glädje och lycka som vi möter varje dag i vårt arbete. Vi är stolta över vår verksamhet och vill att fler ska kunna ta del av vår vardag som är kantad av glädje, tårar men framförallt skratt! I vår blogg kommer olika representanter från verksamheten beskriva den ifrån olika perspektiv och med olika idéer och uppslag.

Luciadagen kom äntligen! Som vi har väntat allihop. Vi har pyntat bord och haft fjärilar i magen. Ska det bli lika bra som förra året? Och det blev bra, till och med ännu bättre än förra året!

Förra året skapade yrkesträningen på individuella programmet en ny, fin tradition på skolan. Inom ramen för natur och miljö deltar våra elever i källsorteringen på skolan och tar bland annat en aktiv roll i att tömma miljöstationerna. Alla vi på skolan lägger våra pantburkar i dessa stationer och för de pengar vi får för panten bjuder vi alla elever på Sundtsagymnasiet på lussefika, festis och lussekatter. Hela 1150 elever och 150 personal ska bjudas så det är inget litet kalas. Det fina är glädjen hos våra elever då de får bjuda alla ungdomar på fika men det bästa är glädjen och tacksamheten hos övriga gymnasieelever som tackar och frågar om det verkligen är sant att de blir bjudna. ”Va’ snälla ni är!”

Det här var en dag på vår skola, på måndag är en ny. Fortsätt att följa vår verksamhet – vi hoppas kunna sprida vår glädje till fler!

Glad Lucia!

Erica Andrén, rektor

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg