picture-390-1470901013.jpg

Blogg

Framtidsfrön

En blogg om entreprenöriellt lärande.

Exklusivt erbjudande – skapa en bok!

Tänk dig att du ska göra en uppgift på jobbet. Resultatet ska bara din närmaste chef se, eller möjligtvis några av dina kollegor. Du får dussintal liknande uppgifter varje vecka och känner att motivationen kanske inte alltid är på topp. Men om du får reda på att uppgiften ska visas upp offentligt, kanske till och med köpas av några utanför arbetsplatsen – nog skulle din energinivå ändras!? En del kanske blir nervösa, men motivationshalten att göra en extra bra insats skulle garanterat öka.

Detta är vad våra elever kan känna i skolan; göra uppgifter som bara läraren ser och bedömer, kanske inte alltid ger känslan av verklighetsförankring och motivation. Framtidsfrön jobbar med att hjälpa skolor att hitta vägar till elevernas drivkraft och motivation och nu har vi ett supererbjudande som man kan hoppa på inför hösten 2017.

Ihop med Värmlands Bokfestival kommer vi låta några klasser skapa egna böcker som trycks upp på ett riktigt tryckeri och sedan visas upp och säljs på Bokfestivalen i Karlstad i november. Innehållet bestämmer ni; noveller, fotobok, dikter, kokbok. Bara det platsar under temat ”Mitt Värmland”.

De som deltar får kickoff, hjälp med allt praktiskt kring tryckningen, resa till Bokfestivalen, gratis monterplats samt får visa upp böckerna från scen!

Antalet deltagande klasser är begränsat. Anmäl dig på infomöte 23 maj för att höra mer om erbjudandet. Anmäl dig till ida.nilsson@framtidsfron.se innan 19 maj!

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg