Vill du vara med?

Räcker upp handen

Pedagog Värmland skapas av en redaktion och av yrkesverksamma lärare, studenter och forskare som vill vara med. Du kan vara delaktig på flera olika sätt:

Bidra i diskussioner

Kommentera gärna artiklar, blogginlägg och annat som finns på webbplatsen.

Lägg in evenemang i kalendern

Ordnar ni en föreläsning eller annat skolevenemang, skriv gärna in det i kalendern. Du anger under ”Målgrupp” vilka det vänder sig till. Du skaffar ett konto på webbplatsen, och sedan kan du lägga in evenemang.

Dela forskningsresultat

Vill du dela forskningsresultat inom skolforskning eller närliggande områden, hör gärna av dig.

Berätta om hur du jobbar

Skulle du vilja berätta och visa hur du jobbar med ett speciellt ämne, metod, eller inom ett speciellt område – ta kontakt med oss. Du kan också tipsa om någon annan som du tycker vore intressant att berätta om på Pedagog Värmland.

Blogga på Pedagog Värmland

Vill du blogga om förskola/skola/undervisning/forskning? En blogg kan vara strikt yrkesmässig eller väldigt personlig och hamnar oftast någonstans mitt emellan. Vill du dela med dig av dina reflektioner och din vardag i form av en blogg, hör av dig till oss!

Översätt skolord

Flerspråkighetsresursen Skolord görs av ämneslärare, studiehandledare, modersmålslärare och andra. Har du möjlighet att bidra med översättning av ord till något språk, hör gärna av dig.