Vill du vara med?

Räcker upp handen

Pedagog Värmland skapas av en redaktion och av yrkesverksamma lärare, studenter och forskare som vill vara med. Du kan vara delaktig på flera olika sätt:

Berätta om hur du jobbar

Skulle du vilja berätta och visa hur du jobbar med ett speciellt ämne, metod, eller inom ett speciellt område – ta kontakt med oss. Du kan också tipsa om någonting annat som du tycker vore intressant att berätta om på Pedagog Värmland.

Dela forskningsresultat

Vill du dela forskningsresultat inom skolforskning eller närliggande områden, hör gärna av dig.

Blogga eller podda

Vill du blogga om förskola/skola/undervisning/forskning? Vi välkomnar inlägg från alla yrkesverksamma från förskola till högre utbildning samt lärarstudenter. Dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper också. Du kan välja att ha en personlig blogg/podd eller en tillsammans med exempelvis ditt arbetslag där ni turas om att blogga/podda. Vill du dela med dig – läs igenom instruktionerna eller hör av dig till oss!

Lägg in evenemang i kalendern

Ordnar ni en föreläsning eller annat skolevenemang, skriv gärna in det i kalendern. Du anger under ”Målgrupp” vilka det vänder sig till. Du skaffar ett konto på webbplatsen, och sedan kan du lägga in evenemang.

Översätt skolord

Flerspråkighetsresursen Skolord görs av ämneslärare, studiehandledare, modersmålslärare och andra. Har du möjlighet att bidra med översättning av ord till något språk, hör gärna av dig.

Bidra i diskussioner

Kommentera gärna artiklar, blogginlägg och annat som finns på webbplatsen.