picture-629-1435063801.jpg

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

SETT 2016 – avsnitt 40

I detta avsnitt möter vi IT-pedagogerna Ingmar Norin, Anna Stefansson och Monica Eriksson tillsammans med Ola Henningsson i ett samtal om vad de upplevde under två dagar på SETT 2016.

Föreläsningar och möten med pedagoger och leverantörer av programvaror och system gav tankar och intryck kring skolutveckling och lärande.

Lärarei föreläsningssal

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg