picture-629-1435063801.jpg

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

Mattekollo 2016 – avsnitt 41

Hur kan vi komplettera skolans undervisningen för elever som behöver lite extra utmaning och samtidigt ge dem tillfälle att möte likasinnade från hela Sverige? I detta avsnitt berättar Elisabet Mellroth och Annika Thyberg om ett kollo med fokus på matematik och programmering som hålls i Karlstad och Borlänge 2-12 augusti.

Bakom arrangemanget står Matematiksällskapet, Uppsala, Karlstad och Borlänge kommun. Mer information, och antagningsprovet, finns på mattekollo.se. Programledare är Ola Henningsson.

mattekoll

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg