picture-629-1435063801.jpg

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

Lärande för hållbar utveckling – avsnitt 37

I det första av tre avsnitt möter vi Daniel Olsson i ett samtal inom hans forskningsområde, Lärande för hållbar utveckling. Hållbar utveckling är ett begrepp som vi hört i många år men vad innebär då lärande. Är det ännu ett nytt begrepp och varför bör vi fundera över hur vi förhåller oss till det?

I det första av tre avsnitt möter vi Daniel Olsson i ett samtal inom hans  forskningsområde, Lärande för hållbar utveckling. Hållbar utveckling är ett begrepp som vi hört i många år men vad innebär då lärande. Är det ännu ett nytt begrepp och varför bör vi fundera över hur vi förhåller oss till det?

I kommande avsnitt samtalar vi om forskningen och om hur skolor på ett framgångsrikt sätt kan arbetar enligt LHU. Programledare är Ola Henningsson.

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag!

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg