picture-272-1389193049.png

Blogg

Pedagogisk produktion

Gymnasielärare på TIME, Älvkullegymnasiet. Undervisar i Samhällskunskap, historia och datorteknik, oftast på TIME och ibland på Teknikprogrammet. En av förstelärarna på Älvkullegymnasiet.Denna blogg kommer nog främst att innehålla tips och genomgångar av verktyg och tjänster som kan användas i undervisningen men…

Gymnasielärare på TIME, Älvkullegymnasiet. Undervisar i Samhällskunskap, historia och datorteknik, oftast på TIME och ibland på Teknikprogrammet. En av förstelärarna på Älvkullegymnasiet.

Denna blogg kommer nog främst att innehålla tips och genomgångar av verktyg och tjänster som kan användas i undervisningen men det kan ändras under resans gång.

 

Kom igång med Prezi, del 1 , att visa en Prezi (inspelad genomgång)

Några kollegor kom med ett önskemål till mig som nybliven förstelärare: ”Vi vill lära oss Prezi!” På Älvkullen är vi några stycken som lämnat Powerpoint bakom oss och anammat det friare, nätbaserade presentationsverktyget Prezi. Nu vill fler med på tåget. Det 7/1 var det studiedag och då fick vi tid att hålla en workshop om Prezi.  

Tyvärr var det mycket annan fortbildning som lockade och en del behövde tid till möten. Jag löste detta genom att frigöra genomgångarna från tid och lokal.  Alla som ville kunde ta del av dem via It’s Learning när de hade tid. De blev så väl mottagna så att jag nu vågar dela dem med er.

Här kommer de första nio delarna i en strid ström. Det går att titta från början eller hoppa in i den del som går igenom något intressant, hoppa fram och tillbaka eller bara använda dem som en referens om man skulle behöva. Men hur du än gör ge Prezi en chans!

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg