picture-84-1402643420.jpg

Blogg

Möjligheten

--- Den här bloggen är avslutad. Men inläggen finns kvar här att läsa ---Vi är Möjligheten!Vår nystartade förskola har varit igång sedan Januari och ligger i Molkom.Här samsas yngregruppen Äventyret i samma lokaler som äldregruppen Upptäckten.Vår blogg speglar vår verksamhet…

--- Den här bloggen är avslutad. Men inläggen finns kvar här att läsa ---

Vi är Möjligheten!

Vår nystartade förskola har varit igång sedan Januari och ligger i Molkom.

Här samsas yngregruppen Äventyret i samma lokaler som äldregruppen Upptäckten.

Vår blogg speglar vår verksamhet på de båda avdelningarna och här kan allt från pedagogiska dilemman till verksamhetstips dyka upp.

Vi som jobbar här: Andrea, Annika, Annelie, Elin, Ellen, Malin och Ulrika

Utvärdering

Terminen lider mot sitt slut och vi på Möjligheten börjar summera vår allra första termin!

Planeringen inför hösten är redan igång men först vill vi utvärdera och analysera lite, såklart! För att få en överskådlig bild av vår verksamhet och för att kunna se den med lite distans börjar vi med att sammanställa våra sk Idagböcker. Dagboken i hallen är ett sätt att nå ut till föräldrar om verksamheten men den är också ett sätt för oss pedagoger att träna på att sätta ord på vår verksamhet, varje dag! Vad skriver vi? Hur skriver vi? Vilka begrepp använder vi?

vi loggar in oss på answergarden och sajten summerar åt oss, de begrepp/aktiviteter som vi skriver in ofta får många träffar och texten blir större, de med färre träffar blir mindre. På detta enkla sätt kan vi se vad vi jobbat mycket med den sista terminen och vad vi jobbat mindre med. 

det är spännande och se om bilden av verksamheten verkligen stämmer! 

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg