Det strålar av teckensångare!

Idag på julavslutningen i Sundstaaulan har fyra av våra elever på yrkesträning medverkat i tre sittningar med att teckna “Det Strålar en Stjärna” till den underbara fina sången framförd av Judith-Maria Henriksson Schunnesson som nu går tredje året på estetprogrammets musikinriktning.

Ännu en gång har våra elever gjort oss glada och stolta över en mycket uppskattat och väl genomfört inslag i programmet. Tillsammans med kommunikationspedagogen Jessica Eriksson har yrkesträningens personal under några veckor tränat sången med eleverna. Arbetslaget efterlyste hjälp från Sundstagymnasiets musikklasser med en förfrågan om det var någon som ville hjälpa oss med att sjunga sången samtidigt som våra elever tecknade den. Vi blev mycket glada när Judith-Maria började träna med oss!

Våra elever som har medverkat idag har frivilligt ställt upp med stora portioner glädje, engagemang och mod! Det är som bekant både processen i de stora och små utmaningar tillsammans med våra nyvunna erfarenheter som berikar och förgyller vår gemensamma skolvardag. Tack till våra elever för att ni alltid är så bra!

Ett varmt och stort tack till Judith-Maria som ställde upp för oss idag!

God Jul och Gott Nytt År!!!

Nomi Denti Gunnarsson, musiklärare

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg