Vill du vara med?

Räcker upp handen

Pedagog Värmland skapas av en redaktion och av pedagoger och skolledare som vill vara med. Du kan vara delaktig på flera olika sätt:

Bidra i diskussioner

Kommentera gärna artiklar, blogginlägg och annat som finns på webbplatsen.

Lägg in evenemang i kalendern

Ordnar ni en föreläsning eller annat skolevenemang, skriv gärna in det i kalendern. Du anger under "Målgrupp" om det vänder sig bara till din skola, din kommun, eller om ni har platser över för andra intresserade från Värmland. Du skaffar ett konto på webbplatsen, och sedan kan du lägga in evenemang från "Mitt konto" högst upp till höger på sidan.

Berätta om hur du jobbar

Skulle du vilja berätta och visa hur du jobbar med ett speciellt ämne, metod, eller inom ett speciellt område - ta kontakt med oss. Du kan också tipsa om någon annan som du tycker vore intressant att berätta om på Pedagog Värmland.

Blogga på Pedagog Värmland

Vill du blogga om förskola/skola/undervisning? En blogg kan vara strikt yrkesmässig eller väldigt personlig och hamnar oftast någonstans mitt emellan. Vill du dela med dig av dina reflektioner och din vardag i form av en blogg, hör av dig till oss!

Texta Pedagog Värmlands filmer

För att göra innehållet på Pedagog Värmland tillgängligt för alla behöver vi din hjälp med att texta filmerna. Både svenska och andra språk behövs. Vi använder textningsfunktionen på Amara.org. Du skaffar ett konto där och så kan du börja översätta och texta.