Internationella perspektiv på att möta särskilt begåvade elever - det fjärde av fem pedagogiska caféer

Vi bjuder här in till det fjärde av fem pedagogiska caféer i samband med det Erasmusprojekt som pågår fram till och med februari 2019.

Vi hälsar er välkomna till Karlstads universitet, sal 3C 420, den 29 november klockan 15:30 - 17:00.

I Erasmusprojektet är vi ute i Europa och jobbskuggar pedagogiska verksamheter som har en tradition av att uppmärksamma och ge stöd till särskilt begåvade elever. Denna gång kommer vi berätta om våra dagar i Dublin, Irland, där vi jobbskuggat både på skolor och universitet.

Vi har intryck, tankar och idéer som vi gärna vill dela med oss av till övriga pedagoger i Karlstads kommun samt till lärarstudenter och personal vid Karlstads universitet. Vi kopplar reflektionerna kring vårt besök till det skolutvecklingsprojektet som föregick Erasmusprojektet. Ytterligare ett café den 5 december följer efter detta. Läs gärna om våra besök på pedagogvarmland.se/mellroth Bloggarna kopplade till denna Erasmusmobilitet är namngivna ”Erasmus – Dublin dag …”

Caféet kommer live streamas, ni hittar detta i realtid eller senare via att klicka på videoklipp' på Pedagog Värmlands facebook-sida.

Varmt välkomna hälsar,

Annmarie Danielsson, Kronoparkskolan
Anna Henriksson, Frödingskolan
Ann-Pia Häggström, Nobelgymnasiet
Sofia Sköld, Rudsskolan
Barbro Wahn, Nyeds skolan
Elisabet Mellroth, Barn- och ungdomsförvaltningen

Monica Evermark, RUC, KAU