Evenemang – Inspireras och utvecklas tillsammans

I kalendern hittar du föreläsningar, kurser och annat inom området utbildning och skola, från olika arrangörer.

-

Utbildning för hållbar utveckling – Parul Sharma

Lärarförbundet bjuder in till föreläsning med Parul Sharma, som delar med sig av sin kunskap om hur du kan arbeta med att undervisa i Agenda 2030 och de globala målen.

Parul Sharma är människorättsjurist, författare och hållbarhetsexpert samt styrelseordförande för Amnesty. Hon ses och hörs regelbundet i TV, radio och press kring frågor om hållbarhet och andlighet och höll ett mycket uppskattat sommarprat 2016. Med sin globala podcast Rights talks with Parul omfamnar hon ämnen som allt från människohandel till Arktis smältande isar.

Parul är högaktuell med två nya böcker; Lärarnas Agenda 2030. Så kan du utbilda om de globala målen​ och Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet. Hon beskriver de globala hållbarhetsmålen på ett lättillgängligt sätt som väcker engagemang och handlingskraft. Vi kommer bland annat få svar på frågan vad vi alla kan göra för att driva arbetet för en hållbar utveckling framåt.

Föreläsningen hålls digitalt. Allt du behöver för att delta är en dator, surfplatta eller smartphone. Via vår chatt kan du ställa frågor till föreläsaren.

Information

Datum: -

Målgrupp: Föreläsningens livesändning är öppen för alla lärare och skolledare. Som medlem i Lärarförbundet kan du se föreläsningen i 30 dagar efteråt.

Anmälan

Kostnad: Utan kostnad

Lämna ett svar

Skapa konto