Evenemang – Inspireras och utvecklas tillsammans

I kalendern hittar du föreläsningar, kurser och annat inom området utbildning och skola, från olika arrangörer.

-

*INSTÄLLT* Hållbar teknikundervisning – CETIS konferens i Karlstad

Arrangör: CETIS – Nationellt resurscentrum för teknikundervisning i skolan, Karlstads universitet och Linköpings universitet.

*INSTÄLLT* Du som har intresse för teknikämnet välkomnas till en endagskonferens, fylld med inspiration och möjligheter att diskutera teknikundervisning tillsammans med kollegor. CETIS och Karlstad universitet erbjuder valbara föreläsningar, workshops, seminarier och utställningar. Konferensen inleds med ett gemensamt pass och därefter erbjuds parallella aktiviteter. Du väljer vilka aktiviteter du vill gå på vid registreringen på konferensdagen. Konferenserna vänder sig främst till grundskolan, men kommer innehålla flera programpunkter för förskolan och Teknikprogrammet.

På konferensen kommer ni kunna lyssna på och träffa representanter från CETIS, Skolverket, från lärosätet samt olika föreläsare. Vi erbjuder en dag med spännande workshops och aktuella föreläsningar.

Program Hållbar teknikundervisning – Karlstad, PDF.

Idé- och posterutställare

Som idéutställare kan du som är verksam lärare, på egen hand eller tillsammans med en kollega, presentera ett teknikprojekt eller tema som ni tycker varit särskilt lyckat. Det är en möjlighet att visa upp vad ni gör på er skola. Som idéutställare får du tillgång till ett bord där du får presentera det du vill visa upp mellan de olika aktiviteterna på konferensen.

Som posterutställare kan du som är forskare, doktorand eller lärare visa upp något i posterformat. Du får tillgång till en skärm där du fäster din poster. Under konferensdagen finns du på plats vid din poster under rasterna och får möjlighet att berätta för andra och diskutera om din studie eller ditt projekt. Du får själv trycka din poster och ta med en till konferensen.

Idé- och posterutställare står vid sin utställning i pauserna men får gärna delta på alla konferensens pass. Konferensavgiften är reducerad och utställare betalar 500 kr, exklusive moms. Efter den 12 september är avgiften 1 100 kr, exklusive moms. Antalet platser är begränsade.

Vid anmälan behöver du ha uppgifter om faktureringsadress, organisationsnummer med mera. Varmt välkommen!

Anmäl dig som idé- eller posterutställare här.

Information

Datum: -

Plats: Karlstads universitet

Mer information om evenemanget

Anmälan

Kostnad: Du som är ute i god tid och anmäler dig senast den 12 september betalar 850 kr, exklusive moms. Avgiften inkluderar deltagande, utställning, fika och lunch. Studenter deltar för reducerat pris och betalar 625 kr, inklusive moms. Efter den 12 september är avgiften 1 100 kr, exklusive moms, alla kategorier.

Lämna ett svar

Skapa konto