Evenemang – Inspireras och utvecklas tillsammans

I kalendern hittar du föreläsningar, kurser och annat inom området utbildning och skola, från olika arrangörer.

-

Lärare

Ämneslärardagen – för lärare inom gymnasieskolans olika ämnen (fullbokad)

Välkommen till Ämneslärardagen för lärare inom gymnasieskolans olika ämnen. Tillsammans med kollegor kommer du få fördjupa dig i din ämnesundervisning under ledning av de främsta forskarna inom ämnesdidaktik vid Karlstads universitet. Temat för dagen är didaktiska modeller. Ämneslärardagen genomförs på Karlstads universitet.

Upplägget för dagen innebär att du i förväg lyssnar på en podd med keynoteföreläsningen för att sedan delta i diskussionsförläsningar i olika ämnesområden. Därefter följer workshops med en fördjupning i olika ämnen eller inriktningar. Ämneslärardagen arrangeras av lärarutbildningen och följande centrumbildningar på Karlstads universitet: Centrum för språk- och litteraturdidaktik (CSL), Centrum för de samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik (CSD), Science, Mathematics, and Engineering Education Research (SMEER) samt Regionalt utvecklingscentrum (Ruc) och Pedagog Värmland. 

Läs mer i bilagan nedan. Dagen är kostnadsfri för deltagare från Ruc:s samverkanskommuner. Vid frågor, kontakta ruc@kau.se. 

Information

Datum: -

Målgrupp: Lärare inom gymnasieskolans olika ämnen

Plats: Karlstads universitet

Anmälan

Sista anmälningsdag: 2024-03-28

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Anna Hidén

E-post: ruc@kau.se

Övrigt

Bilaga: amneslarardagen_program_A4_2402-tillganglig.pdf

Lämna ett svar

Skapa konto