picture-629-1435063801.jpg

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

Elrör som dörröppnare – avsnitt 52

Att hitta ”dörröppnare”, att skapa nyfikenhet och kreativitet samt att få alla att lyckas är viktigt för Ingrid Linder, musiklärare vid Råtorpsskolan. I samtalet får vi hör om hur nyfikenheten lett henne in på musikskapande med enkla plaströr. Eleverna spelar fokuserat tillsammans och kopplar samman begreppen med uppkomna behov.

Ingrid Linder visar plaströr

Här finns mått för att göra egna rör-instrument.

elrör instrument

noter färgkodade

Programledare är Ola Henningsson.

Vill du inte lyssna på podden via webbplatsen här kan du också prenumerera via Itunes.

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg