picture-629-1435063801.jpg

Blogg

Utvecklingspodden

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett…

Utvecklingspodden – kittlande samtal om skolutveckling är en serie poddavsnitt som handlar om den pedagogiska verksamheten i förskola och skola i Karlstads kommun.

Programledare är Ola Henningsson, verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomsförvaltningen och Tobias Berger, redaktör för Pedagog Värmland. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag. Trevlig lyssning!

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes.

Tobias Berger Ola Henningsson
Så här ser vi ut, Tobias och Ola

Ohm att använda teknik – avsnitt 20

Vilken roll kan den digitala tekniken ha i undervisningen? Vilka förväntningar och förutsättningar har lärarna att hänga med i den digitala utvecklingen? Detta är något som Ola Henningsson funderar över i detta avsnitt. Ola är programledare här i Utvecklingspodden och verksamhetsutvecklare vid Buf och låter oss höra hur han som lärare tog hjälp av teknik i undervisningen. Han funderar även kring digital teknik i dagens skola och vad som behöver göras för att lärarna ska kunna hänga med i dagens snabba teknikutveckling.

motstånd
Lyssna på Olas rap-danshit från tidigt 90-tal i avsnittet, så kan du också lära dig att färgkoda motstånd.

Du hittar alla våra avsnitt här på pedagogvarmland.se/utvecklingspodden eller på skola.karlstad.se/utvecklingspodden. Fast det smidigaste sättet att följa podden är att prenumerera via Itunes. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag!

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg