Logotyp bestående av karta över Värmland med punkter sammanbundna med streck. En större cirkel står det SOL Språk-,skriv- och läsutveckling i Värmland.

Blogg

SOL i Värmland

SOL i Värmland är ett av arton regionala nätverk för språk-, läs- och skrivutvecklare som drivs av NCS (nationellt centrum för språk-, läs- och skrivutveckling). SOL i Värmland samarbetar med CSL och RUC vid Karlstads universitet. Vi arbetar med olika…
SOL i Värmland är ett av arton regionala nätverk för språk-, läs- och skrivutvecklare som drivs av NCS (nationellt centrum för språk-, läs- och skrivutveckling). SOL i Värmland samarbetar med CSL och RUC vid Karlstads universitet. Vi arbetar med olika kompetenshöjande insatser inom språk- läs- och skrivutveckling för språk-, läs- och skrivutvecklare och för lärare. Är du intresserad av verksamheten så tag kontakt med samordnare Anders Biörklund via mejl: anders.biorklund@karlstad.se

Handleda vidare

Nu är det hög tid om man vill anmäla sig till nästa läsårs ”Handleda vidare” som Skolverket, RUC och SOL i Värmland arrangerar tillsammans. 

Handleda vidare består av en heldag under hösten 2020 och en under våren 2021 där du som deltar får lyssna på föreläsningar om handledning och kollegialt lärande samt föreläsningar inom språk-, läs- och skrivdidaktik. Du får också möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa nätverk med andra deltagare.

Målgruppen för ”Handleda vidare” är:
Lärare, förstelärare och lektorer som:

– tidigare har haft ansvar för att leda ämnesdidaktiska diskussioner i språk-, läs- och skrivutveckling
-eller varit handledare i Läslyftet. 

För att få ta del av träffarna ska du i anmälan intyga att du kommer att leda kollegialt lärande inom språk-, läs- och skrivutveckling under läsåret 2020/21. 

Datumen för oss i Karlstad är:
8 okt 2020
24 mars 2021

Sista anmälningsdag är den 24/5 och du anmäler dig här

Hoppas vi ses den 8/10 i höst!

/Marlene

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg