Logotyp bestående av karta över Värmland med punkter sammanbundna med streck. En större cirkel står det SOL Språk-,skriv- och läsutveckling i Värmland.

Blogg

SOL i Värmland

SOL i Värmland är ett av arton regionala nätverk för språk-, läs- och skrivutvecklare som drivs av NCS (nationellt centrum för språk-, läs- och skrivutveckling). SOL i Värmland samarbetar med CSL och RUC vid Karlstads universitet. Vi arbetar med olika…
SOL i Värmland är ett av arton regionala nätverk för språk-, läs- och skrivutvecklare som drivs av NCS (nationellt centrum för språk-, läs- och skrivutveckling). SOL i Värmland samarbetar med CSL och RUC vid Karlstads universitet. Vi arbetar med olika kompetenshöjande insatser inom språk- läs- och skrivutveckling för språk-, läs- och skrivutvecklare och för lärare. Är du intresserad av verksamheten så tag kontakt med samordnare Anders Biörklund via mejl: anders.biorklund@karlstad.se

Bloggtips!

I nätverket SOL i Värmland har vi tre deltagare som bloggar för sina kommuner. Intressanta bloggar som vi vill tipsa om!

Maria Carlsson och Ylva Säfström bloggar tillsammans med övriga förstelärare och utvecklingspedagoger för Hagfors kommun i bloggen ”Hagfors förstelärare och utvecklingspedagoger bloggar”. Eftersom det är många lärare som skriver tillsammans utifrån sina områden så är det en blogg med stor variation och intressanta ämnen.

För Sunne kommun bloggar Ulrica Kyrk om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i bloggen ”I huvudet på en sva-fröken”. Där får vi också ta del av det arbete som Sunne bedrivit/bedriver kring SKUA (språk- och kunskapsutvecklande arbete). Både lärorikt och intressant!

Hoppas ni går in och kikar!

/Marlene

Taggar

Lämna ett svar

Skapa konto

Senaste blogginläggen

Arkiv

Här kan du bläddra bland äldre blogginlägg