Tvärdrag för läsfrämjande

Tankar och riktigt goda idéer för läsfrämjande arbete och hur det kan utvecklas finns hos engagerade arbetslag och människor i hela Värmland. Tvärdrag erbjuder en möjlighet för dessa idéer att utvecklas, utmanas, ta form och prövas. Under Tvärdragsåret finns chans att få massor av stöd och inspiration för att lyckas.

Kom och var med på en kreativ dag där vi tillsammans lägger grunden för annorlunda, kreativa projektidéer för läsfrämjande i Värmland!

Tvärdrag för läsfrämjande är en del av projekt Värmland läser som drivs av Region Värmland med stöd av Statens Kulturråd.

Datum: 
2019-10-02 8:30 - 15:30
Plats: 
Transformum, Karlstads universitet
Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad
Målgrupp: 
Nya tankar och innovationer uppstår nästan av sig självt då olika infallsvinklar, professioner, kompetenser och erfarenheter möts. Det är ofta i mötet, eller ibland krocken, mellan olika sätt att se och förstå saker, som nya idéer och insikter uppstår. Välkommen Du som… … är intresserad av att tänka nytt tillsammans med andra … har idéer om läsning och läsfrämjande som du skulle vilja prova och utveckla … möter barn, unga och unga vuxna i din vardag … är nyfiken på hur andra arbetar och tänker kring läsfrämjande … har tankar om vad vi skulle behöva utveckla i vårt län … vill vara med i Tvärdrag för läsfrämjande

Anmälan

HIttar du i länken till evenemanget.

Sista anmälningsdag: 
2019-09-25
Kostnad: 
Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: 
Åsa Ranung
Telefon: 
070626269