SSA Rikskonferens

Ta chansen att gå på SSA rikskonferensen i Karlstad april 2019

Framtidens medarbetare finns i skolorna, och i dagsläget ropar samhället efter dem som ett svar på kompetensförsörjningsbristen. Arbetsgivarna rustar sig för att ta emot framtidens medarbetare, och skolorna rustar eleverna för att bli framtida medarbetare. Genom samverkan kan skola och arbetsliv ge elever den utvecklade valkompetens som de behöver för sitt gymnasieval och framtida karriärsval.

flygbild över Karlstad och konferensansläggningen CCC, med en pil och texten "Här blir det rikskonferens""

Den 9 april går SSA Rikskonferens av stapeln på CCC i Karlstad. Konferens riktar sig till dig som jobbar med samverkan mellan skola och arbetsliv, till dig som arbetsgivare som vill möta skolpersonal och andra arbetsgivare som jobbar med samverkan, till dig som jobbar med studie- och yrkesvägledning både i det vida och smala perspektivet, till dig som arbetar med kompetensförsörjning inom din bransch. Samverkan mellan skola och arbetsliv stärker elevers lust och motivation, där elever som är våra framtida medarbetare, får en ökad förståelse för hur de kan få användning av det de lär sig på sina utbildningar och vilka ytterligare egenskaper som behövs utöver de ämneskunskaper som ingår i skolan.

SSA Rikskonferens erbjuder inspirationsföreläsningar, mingelmöjligheter, erfarenhetsutbyte och mässa. Allt centralt placerat på Karlstads CCC med vacker utsikt över Klarälven.

Sista anmälningsdagen är 18/2

Kom gärna i teams, tillsammans kan vi sprida kunskaper och förändra inom våra verksamheter. Mer om konferensen finner du på:

https://karlstad.se/matchaframtiden

Vi kommer finnas på Företagssalongen i Karlstad 31 januari, och vår Yrkesmässa 7 februari.

Följ gärna SSA på sociala medier för mer information:

Facebook, https://www.facebook.com/ssakonferensen/

Instagram https://www.instagram.com/ssarikskonferensen/

Twitter https://twitter.com/skolaarbetsliv

Datum: 
2019-04-09 12:30 - 2019-04-11 12:30
Målgrupp: 
Du som jobbar med samverkan mellan skola och arbetsliv, du som arbetsgivare som vill möta skolpersonal och andra arbetsgivare som jobbar med samverkan, du som jobbar med studie- och yrkesvägledning både i det vida och smala perspektivet, du som arbetar med kompetensförsörjning inom din bransch.

Anmälan

Sista anmälningsdag: 
2019-02-18
Kostnad: 
2500

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: 
Lina Österman, projektledare
Telefon: 
054 540 29 83

Mer information