Barton och Kristiansson 25 september - för alla ämneslärare oavsett ämne

Nu närmar sig föreläsningen med Craig Barton den 25:e september med stormsteg!

Sista anmälningsdag är den 21 september, även om det står annorlunda i RUCs informationsbladet som ni hittar via denna länk.

Anmälan kommer ni till via RUCs informationsbladet eller direkt via denna länk.

För att förbereda er inför Craig Bartons föreläsning och för att öppna sinnena för lärare i alla ämnen bör ni se på två filmer, ni hittar båda på Pedagog Värmland - här.

Första filmen (ca 60 min) är en föreläsning med Martin Kristiansson, lektor vid Karlstads universitet - länk till hans film.

Andra filmen (ca 18 min) är en film som fungerar som en brygga mellan Martin Kristianssons föreläsning och Craig Bartons, denna är gjord av mig och mina kollegor vid Sundsta-Älvkullegymnasiet - länk till denna film.

Observera att dagen är gratis för alla i Värmlandsregionen + de två samverkanskommunerna Åmål och Degerfors. Övriga kommer att RUC att fakturera 500 kr per person.

De som anmält sig kommer att få information via mail från RUC gällande föreläsningen med Craig Barton, det kommer INTE kunna gå att se den i efterhand.

Kom ihåg att titta tillsammans med kollegor. Det kommer att bli flera tillfällen till att diskutera under Craigs föreläsningen och ni uppmuntras varmt till att skriva frågor i chatten. Dessa frågor kommer kategoriseras och ligga till underlag för samtalet med Craig Barton mellan klockan 13:30 och 14:30.

Hoppas på att "se" er den 25:e september.

/Elisabet Mellroth

YouTube: