Internationella perspektiv på att möta särskilt begåvade elever - det första av fem pedagogiska caféer.

Vi bjuder här in till det första av fem pedagogiska caféer i samband med det Erasmusprojekt som pågår fram till och med december 2018.

Vi hälsar er välkomna till Orrholmsskolans matsal den 19:e april klockan 16:30 - 18:00.

Eftersom vi bjuder på frukt, var vänlig och anmäl om ni kommer, senast den 16 april via denna länk, klicka här.

I Erasmusprojektet är vi ute i Europa och jobbskuggar pedagogiska verksamheter som har en tradition av att uppmärksamma och ge stöd till särskilt begåvade elever.

Denna gång kommer vi berätta om våra dagar i Holland där vi jobbskuggat framförallt organisationen deDNKRS. Vi har även fått ta del av hur Radbouds universitet arbetar med lärarutbildning och lärarfortbildning kring särskild begåvning.

Vi är fulla av nya intryck, tankar och idéer som vi gärna vill dela med oss av till övriga pedagoger i Karlstads kommun.

Vi hoppas att det ska bli många intressanta samtal under kvällen.

För att sprida de erfarenheter och kunskaper vi tagit del av på ett effektivt och lättsamt sätt kommer vi bjuda in till pedagogiskt café efter varje resa. Det innebär att det blir ytterligare två pedagogiska caféer i vår och därefter två till hösten.

Återigen varmt välkomna hälsar

Rune Jacobsson (rektor på Orrholmskolan), Helena Ingemarsson (Kronoparkskolan), Elin Schymberg Landström (Orrholmsskolan) och Elisabet Mellroth (BUF).