Matematikklubben våren 2017

Nu är höstterminen slut och om ett par dagar är det jul. Ljuset har vänt, nu blir dagarna längre och längre, härligt!

Höstens matematikklubbar har gått mycket bra, det är underbart att kunna erbjuda tuffa matematikmöten till dessa barn och ungdomar som verkligen gillas att brottas med matematiken.

Ett stort tack till Magnus Kallin som leder alla klubbarna och till våra fantastiska hjälpledare, Christian, Kristin, Iina, Elisabet och Malin.

Barnens och ungdomarnas utvärderingar kommer att tillägnas ett eget blogginlägg såsmåningom.

Här vill jag meddela att vårens matematikklubb för högstadiet har några platser kvar. Om man är intresserad av att vara med där så kan man fylla i följande länk, klicka här.

Det är "först till kvarn principen" som gäller. Första tillfället för matematikklubben är den 26:e januari, mer information kommer att ges direkt till de som är intresserade.

Mellanstadiets matematikklubb är tyvärr (och glädjande) överfull, och än så länge har vi tyärr ingen klubb att erbjuda för de yngre eller äldre barnen. Om intresse finns för att delta i kommande matematikklubbars verksamhet skriv gärna upp er på intresselistan, klicka här, då kommer ni att få information direkt i via er mejl.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och för den som blir sugen på lite skojjig matematik under julledigheten kika gärna in på NCMs adventskalender, här.

Elisabet Mellroth